BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Идеал Стандарт – Видима“ АД на 85

Сред официалните гости беше и директорът на Завода за производство на санитарна керамика Валентин Ганев.

„Щастлив съм да бъда заедно с всички вас в „Идеал Стандарт – Видима“ АД – това голямо семейство, което показва, че в последните години продължава да бъде в крак с времето. То се развива не само структуроопределящо в икономиката на Севлиево, но е и сред най-успешните фирми в региона. Като кмет изказвам благодарност за това, че „Идеал Стандарт – Видима“ АД е най-обществено ангажираната фирма в Севлиево и в целия регион. Благодаря от името на всички граждани на Севлиево за това, че вашето дружество продължава да подпомага много и различни инициативи в сферата на образованието, здравеопазването, културата и спорта. Радостен съм да бъда с вас на този празник. 85 години наистина не са никак малко време. Много от вас вероятно са прекарали голям част от живота си в тази компания. От сърце ви желая да бъдете здрави и все така успешни“, каза д-р Иванов в приветствието си.

„От името на „Идеал Стандарт – Интернешънал“ бих искал да ви поздравя за 85-та годишнина на завода за санитарна арматура. Благодаря и на кмета на Севлиево д-р Иван Иванов за ползотворното сътрудничество през годините и за това, че учтиво прие нашата покана да присъства на събитието ни. Отправям благодарности към всички служители на компанията. Днес празнуваме 85 години и сме горди с това“, обърна се Торстен Тюрлинг към присъстващите. „Ние се чувстваме дълбоко интегрирани в общността на Севлиево. Поставихме си една смела задача преди година – да направим „Идеал Стандарт – Видима“ АД най-добрия завод за арматура в света. Инвестирахме милиони в нови технологии. Благодаря на целия ръководен екип, който направи тази визия възможна“, каза той в заключение.

Изпълнителният директор на завода за санитарна арматура Емил Гатев сподели, че вярва във вдъхновението на екипа. По думите му „благодарение на желанието да градим, тази компанията ще я има още дълги години“. Той изрази надежда, че „Идеал Стандарт – Видима“ АД ще бъде шампион в бизнеса. „Виждането на компанията е не да бъдем просто добри, а да бъдем най-добрите!“, беше категоричен той.

Празникът на „Идеал Стандарт – Видима“ АД събра не само работещите в дружеството, но и голяма част от севлиевци, които по един или друг начин са свързани с компанията. Организаторите бяха предвидили различни занимания за децата, които включваха ледена пързалка, аниматори и рисуване върху вода.

По повод юбилея, компанията предприе редица мероприятия в Севлиево през изминалата година. Предстои и откриването на обновеното детско отделение в общинската болница „Д-р Стойчо Христов“, което ще бъде на 19 ноември. Именно „Идеал Стандарт – Видима“ АД е сред основните дарители за подобряване на материалната база на общинската болница“ в партньорство в Община Севлиево.

Източник: Вестник 100 Вести

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!