BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Втори обир на инкасо автомобил за по-малко от 6 месеца край Перник

Илюстративна снимка: mvr.bg

Втори обир на инкасо автомобил на територията на област Перник е регистриран за по-малко от шест месеца. След като през декември миналата година бяха откраднати 1 млн. лв. при нападение на инкасо автомобил в миньорския град, днес малко след 10 часа са отнети между 400 000 и 500 000 лева от инкасо автомобил, който превозвал парични средства от обект на автомагистрала „Струма“. Извършителите и на двата обира са неизвестни.

Грабежът е извършен докато единият от служителите, обслужващи инкасо автомобила е бил вътре в обекта. Вторият охранител е бил ударен по главата. Извършителите са избягали в посока Дупница.

Размерът на открадната сума все още се установява, но от прокуратурата на този етап предполагат, че сумата е била около половин милион лева.

Маршрутът на инкасо автомобила се изяснява. Предстои да бъдат проверени камерите на автомагистрала „Струма”, които следят трафика.

Източник: zaistinata.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!