BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кампанията „Още километри за Габриел“ набира средства за пострадал моторист

Кампанията „Още километри за Габриел“ набира средства за лечението на пострадал при катастрофа между Габрово и Дряново моторист.

На 02.08.2020 г. на път за Дряновски манастир Габриел Коларов от Габрово претърпява изключително тежък инцидент. След няколко животоспасяващи операции състоянието му е стабилизирано от лекарите в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово. В момента Габриел е настанен в хоспис в Дряново, където се следи ежедневно.

Ето какво още споделят негови приятели във Фейсбук страницата „Още километри за Габриел“:

„Престоят и медицинските грижи в заведението костват немалка сума, натрупваща се ден след ден. За това сме принудени да се обърнем към всички Вас – приятели, познати или просто добри хора, които биха ни помогнали да дадем на Габриел колкото време му е нужно, за да се възстанови. Той е силен и вярваме, че скоро ще се смеем и ще караме отново заедно!

Открихме банкова сметка на името на неговата майка, като всички събрани средства ще бъдат използвани за покриване на разходите ежемесечно.

В процес на преговори с лекари от обещаващи клиники в чужбина сме и изготвяме преводи на необходимите документи, за да се подбере най-правилната следваща стъпка.

Знаем, че прехвърлянето му там и последващите лечения ще са ново финансово предизвикателство пред нас, но с тази кампания се надяваме да посрещнем нуждите подготвени поне в някаква степен.

Всяко едно Ваше дарение, без значение от размера, е незаменимо и означава много за нас!

БЛАГОДАРИМ ВИ!“

Банкова сметка за дарения за Габриел:

Евгения Николаева Бакърджиева
IBAN: BG031ORT80481092964300
BIC: IORTBGSF

Има кампания за дарения и във Фейсбук – ТУК

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!