BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Командерия „Св. Лазар Бългрски” отново бе домакин на Ордена на рицарите тамплиери.

На 14 февруари 2020 г. се проведе Събор на Командерията.

На 14 февруари 2020 г. се проведе Събор на Командерията.

Гости бяха ръководството на Ордена начело с командери от цяла България и Северна Македония.

По време на Събора Великият Приор връчи грамота на Командера Богомил Петков за принос на ръководената от него Командерия в развитието на международният конкурс за детска рисунка „Рицарят в мен”.

Домакините подариха на всички гости Диплянка с поклоннически маршрути в Севлиевска община .

И тази година рицарите от Габровска област връчиха награда ”Рицар в живота” .Отличието за 2019 година спечели Анелия Атанасова от гр.Габрово.

Анелия вече 25 години служи в качеството си на учител, ментор, консултант, коуч, лектор и бизнес треньор. Честността и прозрачността са водещи нейни ценности. Всички дейности на Анелия Атанасова са обединени от идеята за грижа и помагане. Безвъзмездно участва в еко инициативи и като лектор на фестивали за здравето и личностното развитие. Помага на хора в затруднено положение да намерят отново светлина по своя път. Принципът „Печеля – печелиш“ 23 години издига ръководената от нея „Школа Интензив“ като една от успешните и иновативни обучителни организации в Габрово и региона.

Носители на наградата „Да се посветиш на доброто и да помагаш на другите” са:

За 2017 година-Евгени Генов-гр.Севлиево

За 2018 година-Христина Христова –гр.Севлиево

Източник: Вестник 100 Вести

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!