BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Габрово набира доброволци в подкрепа на мерките срещу COVID-19

Община Габрово набира доброволци, които да извършват различни дейности в подкрепа изпълнението на мерките срещу Covid-19, съобщават от местната администрация. Това може да бъде доставка на храна за възрастни, самотни или трудно подвижни хора, чрез социалните услуги, които организирахме. Може да бъде пазаруване вместо тях или хората, поставени под карантина, и доставяне на хранителни продукти, лекарства и стоки от първа необходимост. Може да е подпомагане на дейностите по предотвратяване струпването на хора, разпространение на плакати с важна информация или други дейности, за които все още не подозираме, или пък в които вие лично сте добри.

От Община Габрово търсят млади и активни хора над 18 години, които ще бъдат ангажирани при необходимост. Те ще бъдат обезпечени с предпазни средства и баджове за легитимация, а ГИС системата на Община Габрово ще дава на координаторите информация в реално време за нуждата от помощ и най-близо намиращите се доброволци, които могат да се отзоват.

За да се включите като доброволец, попълнете ЕЛЕКТРОННОТО ЗАЯВЛЕНИЕ, позвънете на тел.: 0882442253 или изпратете данните си на e-mail: dobrovolci@gabrovo.bg, като посочите три имена, настоящ адрес и телефон за връзка.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!