BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Още два дни за кандидатстване в журналистическата програма на World Press Institute


Илюстрация: WPI

За поредна година базираната в Минеаполис неправителствена организация World Press Institute и Фондация „Америка за България“ дават възможност на журналисти от България да участват в девет седмична професионална програма в Съединените щати.

Участниците в програмата ще научат как американските основополагащи принципи на свободната преса и най-добрите журналистически практики помагат за насърчаване на прозрачността и отчетността на правителствените институции, бизнеса и организациите, включително най-мощните сред тях.

Пътувайки из цялата страна – включително Чикаго, Ню Йорк, Маями, Остин (Тексас), Сан Франциско и други градове участниците в програмата на World Press Institute имат възможност да се срещнат и да разговарят с експерти по въпросите на медиите, мозъчни тръстове и застъпнически организации. Те ще имат възможност да научат от първа ръка за новите бизнес модели, които се тестват и прилагат в национални и местни медии в САЩ.

Повече за програмата – тук.

Как да кандидатствате – тук.

Източник: За истината

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!