BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пожарът край Трявна е овладян, над 100 доброволци се включиха

Пожарът край Трявна, за който Габрово Daily ви съобщи вчера, е овладян. Над 100 доброволци са се включили в гасенето на огъня. Няма пострадали хора и материални щети.

От РДПБЗН – Габрово съобщават подробности за двата пожара край Трявна на 13 ноември 2019 г. В 12:07 ч. е получено съобщение за запалени сухи треви и храсти в землището на с. Кисийци, община Трявна. Отзовали са се 1 противопожарен автомобил и 3 – ма пожарникари от РСПБЗН – Трявна. В 13:36 ч. е получено съобщение отново за запалени сухи треви и храсти, но в землището на тревненското село Черновръх. Участвали са 4 противопожарни автомобила и 10 пожарникари от РСПБЗН – Трявна. От двата пожара няма нанесени материални щети.

Във Фейсбук страницата си кметът на Трявна Силвия Кръстева публикува тази сутрин благодарност към огнеборците и доброволците:

„Благодаря на всички, които се включиха в борбата с огнената стихия! Благодарност за изключителния професионализъм, бързата реакция и адекватните действия на екипите на РС „Пожарна безопасност и защита на населението“, Гражданска защита и местното доброволно формирование за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации и отстраняване на последиците от тях.

Големият пожар обедини хората в името на доброто на Трявна. След апел в социалните мрежи се отзоваха и над 100 доброволци, чиято помощ беше от изключително значение.

Респект, поклон и благодарност към всички участници!“

Материалът Пожарът край Трявна е овладян, над 100 доброволци се включиха е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!