BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Студент, опитал да убие брат си, отива на съд

Окръжна прокуратура Габрово предаде на съд В. Г., обвиняем за опит за убийство на собствения си брат на 26.07.2019 г. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

От пресцентъра на прокуратурата описват случая:

Обвиняемият В. Г. е студент и работи. Живее с родителите си и по-малкия си брат – пострадалия Я. Г. Между двамата братя имало неразбирателство, Я. ревнувал брат си и му завиждал. В честите конфликти между двамата надделява по-малкият син, който е физически по-здрав и тренира бокс. На 25.07.2019 г. Я. отишъл в стаята на брат си да му иска пари, двамата се скарали и се сбили. В резултат на сбиването на обвиняемия било насинено окото, което наложило да не отиде на работа. По-късно през деня, братята се засекли в кухнята, скарали се отново, като Я. се опитал да души с ръце брат си, но майка им успяла да ги разтърве. През нощта на 26.07.2019 г. обвиняемият  решил да отиде в стаята на брат си да се разберат. Виждайки го да спи, той го ударил с юмрук в лицето. Я. се събудил и тръгнал да става, но В. взел намиращ се близо керамичен нож и нанесъл един удар с него в лявата част на врата на Я., причинявайки му прободно-порезна рана на шията. След удара обвиняемият напуснал жилището.

Материалът Студент, опитал да убие брат си, отива на съд е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!