BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БСП и АБВ с общи кандидат за кмет и листа за общински съветници

БСП и АБВ в Габрово тръгват към местните избори с общи кандидат за кмет и листа за общински съветници, потвърдиха за вестника лидерите на двете партии в града Николай Григоров и Тошко Тодоров.

Кандидатът за кмет на левицата е Ивелин Николов, който е получил пълна подкрепа от делегатите на общинската конференция на БСП в Габрово на 9 септември.

Предстои подреждането на общата листа на кандидатите за общински съветници, която ще бъде гласувана на пленум на социалистите. Вече е известно, че водач на листата на БСП ще бъде Ивелин Николов, а втори в нея е лидерът на БСП в Габрово Здравко Кънчев.

Кандидатът за кмет Ивелин Николов благодари на габровските социалисти за гласуваното му доверие и декларира пред общинската конференция, че ще вложи своите сили за благото на габровци и на Габрово. „Габрово и габровци заслужават нещо по-добро от от сегашното управление. Заслужават по-добри доходи,и достоен живот“ – бяха неговите думи пред форума на БСП.

Източник: Вестник 100 Вести

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!