BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вентрологът Димитър Иванов и Бай Тъньо в Габрово с „Беше ми 100лично“

Първият български вентролог Димитър Иванов – Капитана и неговата шоу половинка Бай Тъньо включиха Габрово в дългия си куклоносен поход (или национално турне) в над 15 града у нас. Габровци ще видят стендъп комедийното шоу „Беше ми 100лично“ на 28 октомври от 19:00 ч. в залата на Драматичен театър „Рачо Стоянов“ в Габрово.

Димитър Иванов е куклен актьор, познат с ролите си в Столичен куклен театър и участието си в „Шоуто на Слави“ заедно с куклата Бай Тъньо.

Но да оставим Димитър Иванов и Бай Тъньо да се представят сами:

„Аз, Бай Тъньо, имам честта да ви поканя да дойдете на моето участие с протежето ми Димитър Иванов – Капитана. Аз в ролята на голямата звезда и той в ролята на първия венеролог, сме Ви подготвили 100лични истории. Голяма работа ви казвам. Животът в столицата въобще не е такъв, какъвто си го представяте и се чувствам длъжен да ви предупредя и образовам докато е време.

Всеки дръзнал да дойде на шоуто, освен че ще стане неволна жертва на хумора на Димитър, ще стане и свидетел на първото вентрологично шоу. Демек, когато дойде ред аз да говоря, той ще слуша и ще изпълнява“.

Те ще ви разкажат своите истории, които ще отговорят на екзистенциални въпроси като „Защо се прескачат трамвайните линии“, „Защо трябва да продупчим билетчето от градския в София“ и „Кое точно е центърът на столицата?“.

Елате и станете част от първото по рода си комедийно вентрологично шоу в България, което ще ви направи съпричастни към една емоционална изповед за дългия път, през който е трябвало да премине Димитър Иванов – Капитана преди да стигне до голямата сцена и какво има да каже по въпроса българинът от старо време Бай Тъньо.

Билетите са на цени от 8 и 10 лв. в зависимост от позицията и видимостта им към сцената. Може да закупите билет от касата на Драматичен театър Габрово от 10:00 до 13:00 и от 14:00 до 19:00 часа. При наличност билети ще се продават и на място в деня на събитието. Може да си закупите билет и онлайн тук.

Материалът Вентрологът Димитър Иванов и Бай Тъньо в Габрово с „Беше ми 100лично“ е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!