BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Младите кандидати на ГЕРБ с идеи за превръщането на Габрово в атрактивно място за живеене

Грета Господинова. Снимка: ГЕРБ Габрово

Грета Господинова: За да управляваш една община успешно, се изисква смелост, отговорност, ангажираност и разбира се подкрепа от хората, за които Габрово не е просто мястото, в което пребивават, а мястото, което живее в сърцето им. Поздравления, Таня Христова, кмет на Габрово за това, че заедно със своя екип превърна прекрасния ни град в съвременен, европейски регион! Обликът на Габрово е изцяло променен. В града ни вече израсна цяло едно поколение, което не помни предишния му мрачен вид. Оттук насетне можем да вървим само напред и да надграждаме всичко постигното досега. Когато говорим за политики за младите хора, е добре преди всичко да им гласуваме доверие. Убедена съм, че никой не би могъл да допринесе повече за превръщането на Габрово в град на младите хора от самите тях. Всеки от тях заслужава Вашето доверие и подкрепа, защото имат визия за развитието на Габрово и знаят как да го превърнат в притегателен център за младите, защото действат и поправят всичко, което не им харесва, създават онова, което им липсва и не оставят младостта им да премине в очакване някой друг да направи това, от което имат нужда.

Йордан Белев. Снимка: ГЕРБ Габрово

Йордан Белев: Трето поколение човек на изкуството съм. В нашия град фамилията ми е позната на всички, с интерес към фолклора и народните традиции. Моят дядо, двете ми баби, баща ми, моята майка, чичо ми, двамата ми братовчеди, са оставили и продължават да оставят ярка следа в културния живот на Габрово.

Самият аз се развих в друга насока на изкуството. Изградих име, което независимо на колко висок форум съм бил и къде по света съм се представял, винаги се е отъждествявало с Габрово. Вече 9 години работя върху „Магична среща Златна котка“, превърнала се в най-големия форум за илюзия в Източна Европа. Това утвърди Габрово не само като столица на хумора, а и като столица на европейското магичното изкуство.

Доведох в нашия град най-големите световни звезди и създадох организация, която е член на най-престижните световни клубове за магия. Името й се превърна в еталон за високо качество, а благодарение на изградения имидж имам перфектни взаимоотношения и с най-големите имена в българския шоубизнес.

Казвайки всичко това, за мен няма нищо по-нормално от това да продължа да работя за развитието на културата и културните събития в града ни.

Имам удоволствието да познавам всички служители от отдел Култура в Общината и виждам желанието им за работа, създаване и развитие на нестандартни, новаторски и работещи идеи. В Габрово непрестанно се случват събития от високо европейско ниво. Радостно за мен е, че Театърът и Дома на хумора се поеха от млади директори, със съвременно виждане, а резултатът от работата им за кратко бе усетен.

Ще работя за приличане на повече млади визионери, които да допринасят за атрактивното развитие на Габрово. Габрово има нужда от свежи идеи и младежка страст за справяне с новите предизвикателства на електронната ера. Сигурен съм, че имам какво да споделя от моя 25 годишен опит в шоу бизнеса и изкуството и ще дам всичко от себе си за културното развитие на града ни.

Даница Янакиева. Снимка: ГЕРБ Габрово

Даница Янакиева: Като представител на новото поколение, всеки ден търся иновативната промяна, живея според трендовете. Това, което е направено в града ни през последните години доказва, че Габрово е с потенциал. Важното днес е да гледаме напред към бъдещето и да работим за младите хора, да им създадем средата, от която имат нужда, от която аз самата се нуждая – скейт-парк, велоалея, парк за домашни любимци. Подобни места са важни за социалния живот на хората. Когато всеки намери своето място за отдих, свързано с негово хоби, тогава ще открие и други хора с общи интереси и каузи. Тогава ще станем общност, ангажирана с нашия град.

Галя Енчева. Снимка: ГЕРБ Габрово

Галя Енчева: Децата са нашето бъдеще, затова е важно да им осигурим безгрижно и щастливо детство, като им създадем още места за игра, развитие и спорт, организираме повече културни, спортни и арт-работилници, както и състезания „Мама, татко и аз“. Важно е да бъдат въведени нови методите на обучение, за да повишим качеството на образование. Ще работя за създаването на „гора на децата“ – всяко дете, родено в Габрово, да има собствено засадено дърво, както и за модернизиране и развитие на Коледния базар. Вярвам, че в града ни има потенциал младите хора да се развиват и изграждат като личности – това ще бъде моята кауза. Радвам се, че имам възможността да бъда кандидат за общински съветник от екип, който работи за Габрово и габровци.

Радослав Енев. Снимка: ГЕРБ Габрово

Радослав Енев: Винаги съм се интересувал от политика и защо нещата са такива, каквито са. Така, навършвайки пълнолетие, станах член на ПП ГЕРБ ,защото виждах интелигентни и амбициозни хора, готови да променят града ни към по-добро. И оттогава досега Габрово е коренно различен с всичко изградено, ремонтирано и благоустроено от кмета Таня Христова и нейния екип. По време на предишните местни избори ми предложиха да бъда кандидат за общински съветник, но се колебаех, защото не бях сигурен дали младитe са достатъчно опитни и готови да се справят с тази тежка задача. Но ГЕРБ ми показа, че точно младите са ключът към промяната и там е тяхното място. Преминах множество обучения и семинари. Научих много и мисля, че вече мога да допринеса за града си. На първо място, бих работил за това да върна у младите интереса към политиката като път към превръщане на града ни в желано за живеене място. Младите хора трябва да повярват, че от тях зависи Габрово да е това, за което мечтаят и че заедно можем да го постигнем. Ще работя за създаването на повече места за спорт, отдих и социални контакти.

Платена публикация съгласно договор за отразяване на предизборната кампания. Материалът е предоставен от предизборния щаб на ПП ГЕРБ – Габрово.

Медията предоставя едни и същи условия за отразяване на предизборната кампания на всички регистрирани за участие в изборите за общински съветници и кметове в Габрово на 27 октомври 2019 г. За повече информация се свържете с нас на editor@gabrovodaily.info.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Материалът Младите кандидати на ГЕРБ с идеи за превръщането на Габрово в атрактивно място за живеене е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!