BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полиция и жандармерия ще пазят реда по време на празниците в Севлиево

Засилено ще бъде полицейското присъствие в Севлиево по време на традиционните празници на града от 10 до 13 октомври, съобщават от ОД МВР Габрово. Ще се провеждат специализирани полицейски операции от съвместни екипи на полицията и на дирекция „Жандармерия“.

Севлиевските полицаи ще следят и движението по пътищата с цел недопускане управлението на моторни превозни средства от неправоспособни водачи или от употребили алкохол и наркотични вещества.

Възможни са временни затруднения в движението на моторни превозни средства и на граждани по улиците на града и в района на площад „Свобода“, поради което следва стриктно да се изпълняват разпорежданията на служителите на МВР.

Затворени улици в Севлиево по време на празниците

За времето от 18:00 часа на 10 октомври до 8:30 часа на 13 октомври улица „Росица“ в участъка от магазин „Т-МАХ“ до кръстовището с улица „Опълченска“ (Старата джамия), и кръстовището на улица „Росица“ с улица „Мара Гидик“ (до абаджийското училище) ще бъде изцяло затворен за движение на моторни превозни средства.

Ще бъде наложена забрана за движение на моторни превозни средства в района на площад „Свобода“ за времето от 10:00 до 14:00 часа на 12 октомври.

Внимание, джебчии!

От полицията апелират да сме бдителни поради възможно присъствие на криминално проявени и джебчии. Не оставяйте пари, мобилни телефони и други ценни вещи без постоянен надзор. Носете дамски или други чанти постоянно закопчани и по възможност пред тялото.

При необходимост, не се колебайте да позвъните на телефон 112 или да се свържете с полицията чрез дежурните телефони на РУ-Севлиево: 0675/33 212 или 0675/33 213.

Материалът Полиция и жандармерия ще пазят реда по време на празниците в Севлиево е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!