BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сменят светофарите до Дома на хумора, движението ще бъде ограничено

Дом на хумора и сатирата в Габрово

Предстои подмяна на светофарните секции на кръстовището при Дома на хумора и сатирата, съобщават от Община Габрово.

Движението на моторни превозни средства ще бъде ограничено по ул. „Д-р Никола Василиади“ – в участъците от  ул. „Брянска“ до ул. „Орловска“ и от ул. „Брянска“ до ул. „Станционна“. Ограничението ще важи за периода от 9:00 часа на 12.10.2019 г. /събота/  до 17:00 часа на 16.10.2019 г. /сряда/. Движението по ул. “Брянска“ ще се извършва в една лента за всяка от посоките.

Измества се маршрутът на автобусни линии 8, 8А и 20, които ще преминават по ул. „Стефан Караджа“. По тези линии няма да се обслужва спирката на ул. “Брянска“ в близост до ПТГ „Д-р Никола Василиади“.

За промените, свързани с градския транспорт, на автобусните спирки ще бъде поставена допълнителна информация. Информация може да бъде получена също и от диспечерите на Общински пътнически транспорт – Габрово на тел.: 066 /80 69 49.

Материалът Сменят светофарите до Дома на хумора, движението ще бъде ограничено е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!