BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Алфрида Пеев“ дари близо 2000 тубички за дезинфектант в жилищните сгради на Габрово

Фирма „Алфрида Пеев“ дари близо 2 000 бр. пластмасови тубички. В тях ще бъде разпределен закупеният от Община Габрово дезинфектант, предназначен за жилищните сгради в Габрово.

Инициативата на администрацията е да предостави на домоуправителите в града дезинфектант, за да третират общите повърхности в жилищните сгради – перила, дръжки, звънци, копчета на асансьори. На домоуправителите ще бъдат дадени ясни указания за неговата употреба и начин на приложение, съобщават от Община Габрово.

Припомняме, че през 2015 г. Пейо Пеев представи развитието и продукцията на фирма „Алфрида Пеев“ във видеоинтервю, част от проекта „Дестинация Успех. П.К. 5300“ на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово, по идея на Момчил Цонев. Проектът се реализира по Програма Младежки дейности с финансовата подкрепа на Община Габрово и партньорството на Национална Априловска гимназия и Габрово Daily.

Пейо Пеев за дарителството

„Ние живеем в Габрово, всички обичаме този град. И макар че не можем да го променим поотделно, заедно можем да го променим към по-хубаво. Като направя моето добро за града, този град ще бъде по-приветлив. Правя го за моите внучета, за бъдещето на града.“

Пейо Пеев за формулата на бизнес успеха

„В основата на бизнеса е човек да има огромно желание да постигне нещо, да живее непрекъснато с идеята. Да бъде много постоянен и упорит. Почнахме от нищо и с нищо, без средства. Но когато направиш една машина, на човек му става ясно какво е постигнал, как може да го усъвършенства, как може да постигне още по-добри резултати. Питал съм се какво би станало, ако аз имам не една машина, а 100. И ето какво стана – една сериозна, мощна фирма, в която работят 130 души. Бизнесът се развива стъпка по стъпка и резултатите идват постепенно, нищо не идва бързо.“

Разберете повече за фирмата „Алфрида Пеев“ и нейното производство лично от Пейо Пеев. Интервюто е взето на 8 юни 2015 г.:

Повече информация за икономиката и фирмите в Габрово може да откриете в бизнес портала biz.gabrovo.net. Разгледайте и специалната страница, посветена на фирма „Алфрида Пеев“ в бизнес портала biz.gabrovo.net, част от медийната група на Габрово Daily – посетете тук.

Вижте статия за „Алфрида Пеев“ ЕООД в Онлайн енциклопедия Габрово тук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!