BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Български червен кръст Габрово с апел за помощ от доброволци

Български червен кръст Габрово има нужда от помощ от доброволци, споделиха червенокръстците в своята Facebook страница. Организацията е натоварена със задачата да разпредели над 500 хранителни пакета за хора в нужда, отпуснати по програма на Европейския съюз.

На 1 и 2 октомври от 9:00 до 17:00 ч. всеки, който има възможност да се включи и помогне за разпределението на храните, е добре дошъл в склада на БЧК Габрово, който се намира в двора зад ресторант „Сопрано“, в Търговията.

Няма нищо задължително – всеки отделя колкото време има, дали ще е час-два или повече, дали ще е преди или след обяд, зависи от самите Вас, споделят от Червения кръст.

Моля само да пишете под поста, ако имате възможност и желание да помогнете, и кога ще ви е удобно да го направите. Благодарим предварително на всички, вярваме, че заедно ще се справим.

Габрово Daily и Добрите българи търсим обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Пишете ни на editor@gabrovodaily.info или на info@dobrite.bg. Може да се присъедините и към групата Задруга на Добрите българи

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!