BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вечерният час в Габрово за малолетни и непълнолетни влиза в сила от 23 март

Вечерен час от 19:00 до 06:00 ч. се въвежда за лица до 18 години от 23 март 2020 г. в Габрово. В тези часове те ще могат да се придвижват навън единствено, ако са придружени от родител, настойник, попечител или друго лице, полагащо грижи.

Град Габрово въвежда вечерен час последен от градовете в областта. Вечерен час обявиха вече Трявна, Севлиево и Дряново. Необходимостта от налагането на вечерен час в цялата област стана ясна от съобщение на Областната управа.

Припомняме, че от днес влязоха в сила нови по-строги противоепидемични мерки със заповед на здравния министър, според които има определени часове, в които е забранено да пазаруват хората под 60-годишна възраст, въвеждат се КПП-та на входовете и изходите на областните градове, забранява се посещението на паркове, детски и спортни площадки. С цялата заповед и предвидените мерки можете да се запознаете в статията на Габрово Daily тук.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!