BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Габровка върна изгубен портфейл с лични документи и пари, от полицията й връчиха грамота

Млада жена от Габрово е предала в полицията изгубен портфейл с лични документи и пари. За добрата й постъпка директорът на ОД МВР Габрово старши комисар Борислав Муеров се срещна с габровката и й връчи грамота, съобщават от полицията.

На 3 февруари габровката отишла в сградата на Районно управление – Габрово с молба да ѝ бъде оказано съдействие да открие собственика на дамски портфейл. В него имало лични документи, известна сума пари и дебитна карта. Дамата е обяснила на полицейските служители, че е намерила изгубеното портмоне в късния следобед на 1 февруари (събота) в района на Кукления театър, но не е успяла да осъществи връзка с притежателката му. От полицията открили собственичката на портфейла и намерените вещи са ѝ върнати още на същия ден.

Днес, в знак на уважение към проявените благородство и гражданска съвест, в административната сграда на Областна дирекция на МВР град Габрово директорът старши комисар Борислав Муеров  е отправил поздравителен адрес и е връчил грамота на доблестната габровка.

Материалът Габровка върна изгубен портфейл с лични документи и пари, от полицията й връчиха грамота е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!