BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Габрово – домакин на Национални дни за учене през целия живот

Национални дни за учене през целия живот предстоят от 7 до 9 октомври в Габрово, съобщават от Пресцентъра на Областна администрация Габрово. По време на събитието ще бъдат популяризирани възможности за учене през целия живот чрез присъствено обучение или чрез обучение в електронна среда от разстояние.

Официалният старт на Дните за учене през целия живот ще бъде даден на 7 октомври от 17:30 ч. на площад „Възраждане“ с концерт на Деси Добрева и формация „Интро“ . В рамките на откриването ще бъдат връчени и Годишните награди за принос в развитието на сектора за учене на възрастни.

Събитието ще продължи на 8 октомври от 14:30 до 16:30 ч., отново на площад „Възраждане“. Ще се проведат работни ателиета за обмен на добри практики, изложение на институции за образование и обучение на възрастни, информационен ден за Електронната платформа за учене на възрастни в Европа (EPALE), разнообразни по формат работни срещи и един учебен ден.

Събитието ще се случи за шеста поредна година и се организира от Министерството на образованието и науката с финансовата подкрепа на Програма „Еразъм+“ на Европейския съюз, в партньорство с Областна администрация Габрово, РУО на МОН – Габрово и с активното съдействие на Община Габрово.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!