BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Габровски майки и татковци“ с инициатива „Деца за пример“

Групата „Габровски майки и татковци“ обяви инициатива „Деца за пример“ по случай празничния 24 май и петия рожден ден на групата. Инициаторите искат да зарадват габровски деца от всички училища с книги и пособия за 24 май като подарък за тяхната ученолюбивост, всеотдайност, съпричастност, постижения и готовност да помагат и да бъдат за пример.

„Този месец нашата групичка става на цели 5 години и само преди няколко дни приехме член 4000. През тези 5 години заедно преминахме през много хубави и много лоши моменти и вие ни върнахте вярата, че е възможно да съществува група, в която хората общуват нормално. Заедно помагахме, заедно празнувахме и заедно плакахме, за което ви благодарим“ – разказва Весела Димитрова.

Ето какво още споделя тя за новата инициатива на „Габровски майки и татковци“:

„Целта ни е заедно да съберем средства и да закупим подаръци на стойност около 20 лв. на дете (като ще се вземат предвид индивидуалните особености на децата) – и колкото по-голяма сума се събере, толкова повече деца ще успеем да зарадваме. Ще помолим всички училища в града за съдействие, но крайният избор зависи от набраните средства, като ще бъде даден приоритет на деца в четвърти, седми и дванадесети клас. Те са децата, които за мен са най-ощетени от ситуацията с епидемията от COVID-19, особено емоционално, и мисля, че подобен жест би повдигнал духа им.“

Как можете да се включите в инициативата „Деца за пример“ на „Габровски майки и татковци“?

1. В книжарница „Том 1“ (пресечката на ГУМ) ще бъде поставена дарителска кутия. От „Габровски майки и татковци“ изразяват специални благодарности на Тотка Златева за подкрепата.
2. Ако познавате Весела Димитрова, Надя Колева или Ина Чуховска от „Габровски майки и татковци“, може да се включите с лично дарение, което ще бъде вписвано като коментар в групата, за да бъде възможно най-прозрачно всичко.
3. С предмети или ваучери.
4. Безплатен урок/ тренировка.
5. Ръчно изработен предмет – бижу, декупаж, декорация и т.н.
6. Ако сте автор на книги – да предоставите копия за включване в подаръка.
7. Ако сте търговец на хранителни стоки – може да се включите с лакомства.
8. Ако имате друга идея и желаете да се включите – можете да пишете до групата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!