BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Градският транспорт в Кърджали спря без предупреждание


Илюстративна снимка на Wolfgang Sojer от Pixabay

Тази сутрин градският транспорт в Кърджали спря без предупреждение, предаде Радио Кърджали.

Хората са чакали автобуси на спирките, но поне до обедните часове такива не е имало се разбира от интервю на репортер на радиото с представителя на фирмата, обслужваща линиите.

Пред Радио Кърджали, Георги Георгиев- управител на фирмата, изпълняваща градските линии – „Арпезос Бус“, обяснява, че 90 % от служителите – шофьори и контрольори са пенсионери и в предпенсионна възраст, страхуват се да не се заразят и са отказали да работят.

„Не можахме да реагираме адекватно и бързо. Опитваме се да направим организация, да съберем хора, за да обслужим населението. Още днес автобусите ще тръгнат“, каза в ефира на радиото управителят на транспортната фирма.

„Арпезос Бус“ обслужва 13 автобусни маршрути в Кърджали с 49 спирки, показва представяне на фирмата в приложението Moovit.

Източник: За истината

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!