BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Детските градини и ясли в Севлиево отварят от 1 юни

Детските градини и ясли в Севлиево могат да се отворят за посещение от деца от 1 юни 2020 г., гласи заповед на кмета д-р Иван Иванов. 

Подновяването на посещението на детската градина трябва да става поетапно и контролирано, съобразно обективната възможност на детските заведения за прилагане на мерките и санитарно-хигиенните изисквания в условията на епидемичната обстановка, свързана с COVID-19.

Посещението в градински и яслени групи е допустимо само за деца, които са записани в съответната детска градина през учебната 2019-2020 год., по желание на родителите с изричното условие, че са запознати и декларират, че ще спазват новите правила за работа на детската градина, за което подписват декларация по образец еднократно при подновяване на посещението на детска градина от детето.

Община Севлиево препоръчва в настоящата ситуация децата, за които има кой да се грижи, да останат вкъщи.

ВИЖТЕ МЕРКИТЕ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ В СЕВЛИЕВО СЛЕД ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПРИЕМА НА ДЕЦА

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!