BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Домът на хумора в Габрово отваря врати

Домът на хумора и сатирата в Габрово отваря врати за посетители от 14 май. Работното време ще бъде обичайното – от 9:00 до 18:00 часа от вторник до неделя.

Посещенията ще се извършват при спазване на изискването за социална дистанция и на всички противоепидемични мерки. Няма да пестим от дезинфектанти и сме добре запасени с тоалетна хартия, а вие следете да сте на поне 1,5 метра от останалите посетители, споделят от музея.

На този етап няма да се приемат заявки за групови посещения. Детските творчески и образователни ателиета ще продължат да се провеждат онлайн и можете да ги следите във фейсбук страницата и в Youtube канала на музея.

От Дома на хумора са подготвили и карнавална изненада на терасата на музея, която – по думите им – доказва, че имаше полза от извънредното положение. 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!