BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дряново въвежда вечерен час за малолетни и непълнолетни

От 21 март се въвежда вечерен час за малолетни и непълнолетни лица на територията на община Дряново. Те ще имат право да излизат до 19:00 часа. Изключение се прави, когато са придружени от родител. Това съобщиха от Община Дряново.

Тази мярка е поредното действие на местната власт в борбата с коронавируса и ограничаването на разпространението на територията на общината.

Вечерен час за малолетни и непълнолетни лица вече е въведен и в общините Севлиево и Трявна.

Припомняме, че т 00:00 ч. на 21 март се въвеждоха по-строги противоепидемични мерки в цялата страна. МВР ще организира контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните пътища на областните центрове и ще извършват проверка на целта на пътуването на гражданите. Още за мерките четете в статията на Габрово Daily тук.

ОБЩИНА ДРЯНОВО УМОЛЯВА ГРАЖДАНИТЕ ДА ПРЕДПРИЕМАТ СОЦИАЛНА ДИСТАНЦИЯ И ДА СИ ОСТАНАТ У ДОМА!

В СЛУЧАЙ НА ИЗЛИЗАНЕ НАВЪН – ВСИЧКИ ДА БЪДАТ С ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА И СТРИКТНО ДА СПАЗВАТ УКАЗАНИЯТА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!