BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЕНЕРГО-ПРО удължава срока за плащане на сметките за ток през март

Енерго про Габрово

ЕНЕРГО-ПРО предоставя допълнителна отсрочка от 10 дни на своите битови клиенти за заплащане на сметките за електроенергия с падеж след 13 март 2020 г., съобщиха от компанията на сайта си. Мярката цели избягването на масово струпване на хора в едно помещение, каквито са и клиентските центрове на компанията. Компанията все пак апелира към битовите клиенти, които имат възможност да платят в обичайния срок, да го направят.

Можете да платите месечните си сметки за ток и безкасово – по банков път чрез директен дебит, банкомат или с платежно нареждане; по Интернет чрез електронно банкиране през сайта на обслужващата банка или през системата за електронно плащане еРау.bg. В случай че клиент има затруднение да погаси дължимата сума за електроенергия, компанията предлага варианти за разсрочване според индивидуалния случай.

Всички центрове за обслужване на компанията работят с намалено работно време от 8 до 14 ч. с обедна почивка от 12 до 12.30 ч. за дезинфекция. Посещението в клиентските центрове става при нова организация, като в помещението се допускат само толкова клиенти, колкото са работещите гишета, а останалите следва да изчакват своя ред извън клиентския център.

За осигуряване непрекъснато електрозахранване на своите клиенти компанията е преустановила всички планови прекъсвания по мрежата до 29 март включително, като ще се извършват само аварийни прекъсвания за отстраняване на възникнали повреди.

Екипи на ЕРП Север ще направят проверки на всички болнични заведения за наличие на резервно захранване с оглед гарантиране на непрекъснатост на снабдяването с електроенергия при случаи на аварии по мрежата.

Материалът ЕНЕРГО-ПРО удължава срока за плащане на сметките за ток през март е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!