BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържано е и момичето, возило се в джипа, предизвикал катастрофата с Милен Цветков


Общо 4-ма станаха задържаните във връзка с тежката катастрофа, при която загина журналистът Милен Цветков. За 24 часа е задържана и приятелката на 22-годишния водач на джипа, съобщи БНР.

По информация на Би Ти Ви 21-годишната Симона се е возила на задната седалка на джипа, управляван от Кристиян Николов. Тя отказала да дава обяснения и да отговаря на въпроси на разследващите.

Към момента в ареста по повод катастрофата са четирима души.

За 72 часа е задържан водачът на джипа – 22-годишния Кристиян Николов, за кого полицията съобщи, че шофирал дрогиран.

С полицейски арест за 24 часа са приятелката на водача – Симона, Георги Иванов – син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, който е пътувал в колата, но избягал от мястото на произшествието, както и майката на шофьора – Десислава Пешева, чиято фирма е собственик на луксозния джип.

Според някои публикации приятелката на водача също е избягала от местопроизшествието и впоследствие е издирена от полицията и задържана.

В късния следобед ще стане ясно ще има ли още обвиняеми за тежката катастрофа на Великден, съобщи БНР.

Пред „Нова телевизия“ адвокат Марин Марковски уточни, че няма как да се търси отговорност за причинената смърт от някой от спътниците на шофьора. Той обаче посочи, че разпитите ще покажат дали хората в колата са знаели, че Кристиан Николов е шофирал под въздействието на наркотици.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!