BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кардиологичното отделение на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ ще прави безплатни онлайн консултации

МБАЛ "Д-р Тота Венкова" Габрово © МБАЛ Габрово

Кардиологичното отделение на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово разкрива консултативен кардиологичен онлайн кабинет от 19 март 2020 г. Причината за това е в усложнената епидемиологична обстановка в страната и ограничения достъп на болни със сърдечно-съдови заболявания до специализирана кардиологична помощ на територията на Габрово, съобщи д-р Мирослав Стоянов, началник на Кардиологично отделение в болницата в Габрово.

От услугата могат да се възползват всички болни, лекувани в кардиологичното отделение на габровската болница по клинични пътеки, както и всички болни от Габрово и региона със сърдечно-съдови проблеми, които не могат да посетят работещите кардиологични кабинети в Габрово.

Консултациите ще бъдат безплатни и след предварително записване на телефон +359 885 778 775 в часовете от 8:00 до 10:00 часа в работни дни.

Провеждането на консултациите ще се осъществява от лекар кардиолог, работещ в кардиологичното отделение на габровската болница от 10:00 до 12:00 часа в работни дни чрез услугата Viber (Вайбър) на телефон +359 885778775.

Приложението Viber предоставя възможност за безплатни телефонни и видео разговори, като може да го инсталирате както на компютъра си от сайта им www.viber.com, така и на телефона си.

Материалът Кардиологичното отделение на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ ще прави безплатни онлайн консултации е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!