BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Крадец на колело в Бургас беше осъден на 6 месеца затвор


Илюстративна снимка: pixabay.com

Ефективна присъда от 6 месеца „лишаване от свобода“ е наложена на в Бургас за кражба на колело. Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор, съобщиха от прокуратурата.

От държавното обвинение поясняват, че подсъдимият е признал вината си. Той откраднал колелото през нощта на първи срещу втори април тази година от етажна площадка на жилищен блок в бургаския комплекс „Меден рудник“. 

Споразумението, което е било одобрено от Районен съд – Бургас на 07.04.2020 г., е окончателно и има сила на влязла в законова сила осъдителна присъда, допълват от прокуратурата.

Съдебното заседание е било проведено при извънредни мерки за сигурност, предприети от Районен съд – Бургас, пише още в съобщението.

От прокуратурата припомнят в официалното си съобщение и, че собственикът на откраднатия велосипед е изпратил благодарствено писмо до служителите на полицията в Бургас, работили по разкриването на кражбата. 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!