Facebook

Летен лагер по предприемаческо и креативно мислене за ученици, „Предприемачът като откривател”

Летен лагер по предприемаческо и креативно мислене за ученици, „Предприемачът като откривател”
Летният лагер по предприемаческо и креативно мислене за ученици, „Предприемачът като откривател” се завръща това лято за втори сезон в Габрово.

В рамките на една седмица – от 10 юли, Боженци отново става дом за ученици на възраст от 15 до 19 години от цялата страна, които ще развиват своето икономическо мислене и ще търсят решения на съвременни предизвикателства и проблеми.

Организаторите и тази година са подготвили множество игрови ситуации, собствена „бордова игра”, казуси, „стая със загадки”, срещи с успели млади предприемачи и посещения на иновативни предприятия в Габрово.

В първото издание на лагера през лятото на 2017 г. участваха 24 ученици от 9 града, при средна възраст от 17 години.

Учебната програма беше с продължителност от 48 учебни часа. Летният лагер беше оценен като полезна инициатива изключително позитивно от участниците. Част от тях ще се включат тази година в ролята на асистенти. / dariknews.bg

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!