BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Малки бензиностанции свалиха драстично цените на горивата в Смолян


Граждани на Смолян зареждаха по няколостотин литра горива на ниски цени заради свалянето на цените в малките бензиностанции
Снимка: „Отзвук“

Сериозна разлика в цените на горивата по малките бензиностанции и тези – на големите вериги се наблюдава от няколко седмици в Смолян. Това съобщава месното издание „Отзвук“. Разликата достига до 40 – 50 ст. на литър като в някои бензиностанции цените са достигнали до 1,39 лв. за литър А95 и дизел.

В същото време днес на едно от бензиностанциите, част от голяма верига литър А95 е струвал 1,77 лв., а дизелът 1,84 лв.

Това е станало причина много от гражданите на „Смолян“ да се запасяват с гориво на по-ниски цени. Фоторепортаж на „Отзвук“ показва как на много бензиностанции шофьори са зареждали в туби по няколкостотин литра горива.

Според собственикът на една от малките бензиностанции в града Андрей Кехайов това е знак за солидарност с гражданите в кризата, предизвикана от разпространението на коронавируса.

Източник: zaistinata.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!