BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Младежите от Интеракт клуб Габрово събраха 140 кг отпадъци около изоставения Летен театър

140 кг отпадъци от района на Летния театър в Габрово събраха младежите от Интеракт клуб на 3 октомври. Младежите споделиха резултата от акцията си в своята Фейсбук страница – едновременно с удовлетворение, че помагат за развитието на Габрово, но и с учудване, че „никой освен организаторския и приятелския ни кръг не се присъедини и не подкрепи нашия проект. Дали заради липса на време и обич или заради проливния дъжд?!“.

Споделяме с вас посланието на Интеракт клуб Габрово:

„Днес се състоя първият ни проект за ротарианската 2020-2021 г., почистване на района около Летния театър. За нас беше огромно удоволствие, като младежки клуб, да се погрижим за място предназначено за младежки дейности.

Изключително сме благодарни на нашите приятели и съученици, семейства, Ротари клуб Габрово и Община Габрово за подкрепата и затова че се включиха в каузата. Безкрайно ентусиазиран и задружен екип!

Силно учудени сме, че никой освен организаторския и приятелския ни кръг не се присъедини и не подкрепи нашия проект. Дали заради липса на време и обич или заради проливния дъжд?!
За нас е чест и удоволствие да помагаме за развитието на Габрово, за да го видим реално като мястото, което мечтаем да бъде.“

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Габрово Daily заедно с общностната медия за доброто „Добрите българи“ dobrite.bg търсим истории за Доброто от Габрово и региона. Търсим дарителите, доброволците, благодетелите, дори да са най-обикновени хора, които вършат всекидневно добро. Обществото има нужда от активни граждани с общественополезна дейност – независимо колко мащабна е тя, дали е голяма кампания със стотици последователи или нещо малко като почистване на кварталната градинка, помощ за възрастен нуждаещ се човек или грижа за животно.

Пишете на нашата поща editor@gabrovodaily.info, на пощата на „Добрите българи“ info@dobrite.bg или споделяйте във Фейсбук групата Задруга на Добрите българи.

Четете в статията ни: Габрово Daily и „Добрите българи“ търсят истории за Доброто от Габрово и региона

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!