BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Националният музей на образованието в Габрово отвори врати

Националният музей на образованието – Габрово отвори врати за посетители. Това стана възможно след днешната заповед на здравния министър за отваряне на музеи, галерии и библиотеки. 

Работното време на НМО ще бъде 9:00 до 18:00 часа.

За да посетите музея е нужно да спазвате социална дистанция, както и всички противоепидемични мерки – задължително носене на предпазни маски и ползване на дезинфектанти, проветряване на помещенията, спазване инструкциите за лична хигиена от служителите и посетителите.

В музея няма да се допускат лица с видими прояви на остри заразни заболявания. Не се приемат заявки за групови посещения  и групови форми на дейност и работа с деца и ученици. Екскурзоводни беседи не се предлагат.

Максималният брой  посетители в зала е 4 души при спазване на социална дистанция от два метра и половина. Не е позволено пипането на експонатите и сядането в музейните възстановки. Не е разрешено струпването на хора и сядането на пейките в двора на музея.

Входните такси за посещение остават непроменени:  възрастни – 3 лв., ученици, студенти и пенсионери – 2 лв., семеен билет – 6 лв. Безплатно е посещениeто за деца до 7 г. и хора с увреждания.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!