BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Неизвестни пребиха журналиста Слави Ангелов


Слави Ангелов
Снимка: Фейсбук профил

Главният редактор на вестник „168 часа“ Слави Ангелов е бил нападнат и пребит от няколко души в София снощи.

Разследващият журналист е бил нападнат на столичния булевард „Дондуков“, близо до дома си, предадоха столичните медии. По първоначална информация нападателите са били двама души с маски, а в това време трети е записвал с телефон.

Слави Ангелов е бил откаран Университетска болница „Царица Йоана“. Има наранявания по главата и крайниците, но е без опасност за живота, съобщи Би Ти Ви.

Пред в.“24 часа“ журналистът е разказал, че побоят най-вероятно не е с цел грабеж, защото нападателите не са откраднали лаптопа, който е носил.

Ръководството на „Медийна група България“, която издава вестник „168 часа“ излезе с официална позиция за инцидента, в която изразява своето възмущение от бруталното нападение. „Журналистът не е бил ограбен, което насочи разследването към последните публикациии на Слави Ангелов във вестниците „168 часа“ и „24 часа“ и социалните мрежи. Слави Ангелов е разследващ журналист с активна гражданска позиция по много теми, особено екологични, като не се бои да бъде остър.“, се посочва още в позицията на медийната група.

Журналистите от „168 часа“ заявяват, че преглеждат всички последни публикации на Слави и ще съдействат на разследващите органи.

Полицията издирва извършителите. Взети са записи от камерите в района.

Източник: За истината

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!