BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Трявна въвежда вечерен час, забрана за достъп до детски площадки, ползване на кафе автомати

Община Трявна въвежда вечерен час за малолетни и непълнолетни лица – 20:00 ч. След този час те могат да излизат навън, но само с родител или настойник. Това гласи заповед от днес на кмета на Трявна Силвия Кръстева, съобщават от местната администрация.

Забранява се и достъпа до фитнес площадки, детски площадки, дворни пространства на детски градини, ясли и училища, спортни комплекси в Трявна.

С цел предотвратяване струпването на големи групи от хора на едно място се въвежда ограничение на присъстващите при провеждане на тъжни ритуали само до най-близките на починалото лице.

Преустановява се предлагането в търговските и производствени обекти на непакетирани прясно сготвени и готови за консумация храни от топли и студени витрини, тестени и месни изделия, сандвичи, пици, закуски, напитки и др. Преустановява се и ползването на кафе автомати и вендинг машини, разположени на открити и закрити обществени места.

Материалът Община Трявна въвежда вечерен час, забрана за достъп до детски площадки, ползване на кафе автомати е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!