BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ОФК „Янтра“ (Габрово) стана шампион в Северозападната Трета лига

Отборът на ОФК „Янтра“ (Габрово) е новият шампион в Северозападната Трета лига. Това стана, след като Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз сложи край на първенствата в трета лига, съобщават от sport-gabrovo.com.

В шампионатите от Трета лига за крайно се приема класирането към момента на въвеждане на извънредно положение в България.

„Янтра“ приключва сезона с аванс от четири точки пред втория „Севлиево“ и на пет пред третия – „Вихър“ (Славяново). Изпадащи отбори от СЗ Трета лига няма да има, което означава, че в групата запазват местата си и другите два тима от областта – „Трявна“ и „Локомотив“ (Дряново).

Същото решение бе взето и за първенствата от Четвърта лига – за крайно се приема класирането към момента на въвеждането на извънредно положение освен в областните първенства, в които при тези условия не може да бъде определен първенец. Там ще бъде насрочен бараж. В габровската „А“ ОФГ начело след първите 9 кръга е „Балкан“ (Плачковци) с 28 точки, следван на две от съставите на „Дан Колов“ (Сенник) и „Ангел Кънчев“ (Трявна), а „Чардафон 1919“ (Габрово) е четвърти с 15 точки.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!