BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Само един кандидат се е явил по поръчка за 4,2 млн. лв. на Община Харманли


Община Харманли
Снимка: Фейсбук група

„Еко Традекс Груп“ АД – Хасково, е единственият кандидат, подал документи за участие в обществената поръчка за ремонт на централния площад на Харманли, информира регионалното издание „Сакар нюз“.

Поръчката за извършване на инженеринг за обект: „Основно обновяване на централен площад и прилежащи пространства в гр. Харманли, община Харманли, област Хасково“ е обявена на 17 февруари т.г.  и е на стойност 4,2 млн. лв. с ДДС.

По-малко от месец след обявяването на поръчката тя е допълнена с уточнението, че към датата на обявяването на процедурата не е осигурено финансиране и по тази причина в проектодоговора се включва клауза за отложено изпълнение. В този случай всяка от страните може да поиска прекратяване на договора без предизвестие след изтичане на тримесечен срок от сключването му, пише в допълнителната информация по поръчката.

До крайния срок за подаването на оферти – 18:00 часа на 19 март 2020 г., в Информационния център към Община Харманли за участие в процедурата е подадена само една оферта, съобщават от общинската администрация.

Тъй като в единствената подадена оферта е била констатирана липса на информация, изискана по поръчката, на участника е даден срок до 5 работни дни да подаде необходимите  допълнителни документи.

Ценовото предложение на единствения участник в процедурата предстои да бъде отворено в Община Харманли днес.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!