BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Творческа работилница на ул. „Радецка“ ще очаква първокласниците в Габрово

Занимателна творческа работилница за първокласници в Габрово ще бъде разположена под шатра на пешеходната улица „Радецка“ от 10:30 до 12:30 часа в първия учебен ден 15 септември. Организатор е Комплексът за социално-здравни услуги за деца и семейства.

От екипа на заведението са подготвили предмети за декорация, с които участниците ще изработят макет на училищен автобус с място за снимка и пожелание за успешно обучение.

Идеята е да се създаде увереност и подкрепа на първолаците, които пристъпват училищния праг в една предизвикателна година както за тях, така и за техните родители и учители.

Мероприятието ще е съобразено с противоепидемичните мерки и всяко дете ще работи с индивидуален комплект материали. Посетителите ще могат да се запознаят със социалните услуги в комплекса, които се предоставят на ул. „Ивайло“ № 13 в Габрово.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!