BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Технически университет Габрово отменя учебни занятия, изпити, защити и събития

Корпус 3 и Библиотека на Технически университет Габрово. Снимка: Радиоклуб ТУ-Габрово

Всички учебни занятия в Технически университет Габрово се отменят. Това съобщиха от габровския ВУЗ във връзка с въвеждането на извънредни мерки с цел предпазване от разпространението и развитието на заболеваемостта от COVID-19.

Мерките включват още:

Преустановяват се присъствените учебни занятия в Технически университет – Габрово, като образователния процес ще се реализира дистанционно.

Преустановяват се провеждането на консултации със студенти и докторанти, изпити, защити на дипломни работи, защити на дисертации, публични лекции и други, свързани с осъществяването на учебен процес.

Преустановява се провеждането на масови мероприятия на територията на Технически университет – Габрово, включително конференции, дискусии, публични лекции, културни събития, спортни прояви, катедрени и факултетни съвети и събрания и др .

Преустановяват се всички командировки и пътувания на академичния състав, служителите от администрацията, студентите и докторантите в чужбина и в страната.

Мерките се предприемат за неопределен срок до разрешение за провеждане на масови мероприятия от Националния оперативен щаб. Може да следите сайта на ТУ Габрово www.tugab.bg и фейсбук страницата.

Материалът Технически университет Габрово отменя учебни занятия, изпити, защити и събития е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!