BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

4 нови случая на коронавирус – в Габрово, Севлиево и Трявна

4 са новите потвърдени случаи на COVID-19 в област Габрово за периода 11-13 септември 2020 г., съобщиха от Регионалната здравна инспекция Габрово.

Мъж на 49 години от Габрово е изследван поради грипоподобни симптоми и задух. Към момента е хоспитализиран в Инфекциозно отделение на МБАЛ „ Д-р Т. Венкова“ Габрово.

Мъж на 35 години от Габрово също е изследван поради грипоподобни симптоми. Към момента е афебрилен и провежда домашно лечение.

Дете на 15 години от Севлиево е изследвано профилактично за COVID-19 при хоспитализация в гр. София, но е без симптоми на заболяването.

Жена на 80 години от Трявна е хоспитализирана във Вътрешно отделение на МБАЛ “Д-р Т. Витанов“ в Трявна на 5 септември 2020 г. с двустранна пневмония, сърдечна недостатъчнос и хронична бъбречна недостатъчност. След получаване на положителен резултат за COVID-19, на 13 септември 2020 жената е настанена в Инфекциозно отделение на МБАЛ „ Д-р Т. Венкова“ Габрово.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!