BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

7 са новите случаи на COVID-19 в област Габрово, 4 от тях са с пневмония

7 са новите потвърдени случая на COVID-19 в област Габрово към 16 септември, информират от Регионалната здравна инспекция в Габрово.

Мъж на 68 и жена на 62 години от Габрово са изследвани като контактни на потвърден случай на COVID-19.  Към момента  двамата са без симптоми на заболяването.

Мъж на 87 години от община Севлиево е хоспитализиран на 16.09.2020 г. в Инфекциозно отделение на МБАЛ „ Д-р Т. Венкова“ гр. Габрово с двустранна пневмония.

Двама мъже от Габрово на 86 и 88 години имат епидемична връзка помежду си. 86-годишният мъж към момента е хоспитализиран в Инфекциозно отделение на МБАЛ „ Д-р Т. Венкова“ гр. Габрово с двустранна пневмония. 88-годишният мъж е с грипоподобни симптоми и провежда симптоматично лечение.

В Инфекциозно отделение на габровската болница с двустранна пневмония е настанен и мъж на 57 години от гр. Дряново. Изследван е поради грипоподобни  симптоми.

В СБАЛББ Габрово с пневмония е настанена жена на 75 години от Габрово. Изследвана е поради грипоподобни симптоми.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!