BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

8 нови случаи на COVID-19 от началото на седмицата, 7 са в Габрово

8 са новите случаи на COVID-19 в област Габрово от началото на новата седмица, съобщават от Регионалната здравна инспекция Габрово.

Трима от случаите, които са имали и грипоподобни симптоми, са настанени в болница. 42-годишна жена от Габрово е хоспитализирана в Инфекциозно отделение на МБАЛ “Д-р Т.Венкова“ Габрово с двустранна пневмония. Мъже на 48 и на 60 години са настанени в СБАЛББ Габрово – единият е с пневмония, а другият с двустранна пневмония. 60-годишният мъж живее в Белгия, но при завръщането си в България заболява.

Жена 33 години и малко дете на 4 години от Габрово са били изследвани като контактни на потвърден случай на COVID-19. Към момента са без симптоми на заболяването.

На домашно лечение е жена на 63 години от гр. Габрово. Изследвана е поради грипоподобни симптоми.

Мъж на 71 години от гр. Габрово е без симптоми на заболяването.

Мъж на 30 години от Севлиево е бил изследван заради грипоподобни симптоми. В момента е хоспитализиран в Инфекциозно отделение на МБАЛ “ Д-р Ст. Христов“ гр. Севлиево.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!