BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

COVID кабинет ще заработи в ДКЦ 1 на Шиваров мост в Габрово

От 23.11.2020 г. ще заработи в COVID кабинет Първа база на Диагностично – консултативен център І – Габрово (на Шиваров мост). В кабинета гражданите, след направление от личен лекар, ще могат да бъдат прегледани и консултирани от специалист по инфекциозни болести, съобщават от Община Габрово.

Работното време на специализирания кабинет ще бъде от 14:30 до 17:00 часа в понеделник и сряда, а във вторник, четвъртък и петък – от 09:00 до 12:00 часа.

В него ще работят инфекционист и лаборант. Освен преглед и консултация със специалист, при нужда пациентите ще мога да бъдат тествани с бърз антигенен тест и своевременно насочвани към допълнителни изследвания и необходимото лечение (болнично или домашно).

COVID кабинетът ще бъде разположен в помещението на бившата аптека в сградата на поликлиниката – на 1 етаж, и достъпен с вход откъм паркинга на бул. „3-ти март“, за да се избегне пресичането на различните потоци пациенти.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!