BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Генералният директор на „Дойче веле“: В БНР са смесени ролите на журналисти и политици


Генералният директор на „Дойче веле“ Петер Лимбург
Снимка: dw.com

Като класически пример за това какво се случва, когато се смесят ролите на журналистите и политиците определи ситуацията в Българското национално радио генералният директор на „Дойче веле“ Петер Лимбург на среща със студенти и преподаватели от Факултета по журналистика на Софийския университет, предаде БНР.

В коментар за ситуацията в БНР, пред бъдещите журналисти Петер Лимбург заявява: „Защото аз бих подходил по друг начин към ситуацията, но тъй като не съм аз човекът, който може да дава съвети в България, това ви е класически пример на това какво се случва, когато смесите ролите на журналисти, политици. Нямате достатъчно добро разделение“.

В отговор на въпрос какво би направил той при опит за политически натиск, Лимбург заявява: „Ами ще приключа разговора с тези хора. Важното тук е, че дори ако се опитат, просто не трябва да им поддаваме“.

Източник: За истината

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!