BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Драматичен театър Габрово с нов спектакъл с вентролога Димитър Иванов – Капитана

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Драматичен театър „Рачо Стоянов“ Габрово подготвя премиерата на най-новия си спектакъл „Хомеопатия за душата“. Постановката е дело на Димитър Иванов – Капитана и Емил Йорданов в партньорство с „HashtagSTUDIO“.

В спектакъла участват актьорите от габровската трупа Адриана Димова и Анатолий Ставрев. В главната роля е Димитър Иванов – Капитана като гост-актьор.

Представлението е изградено като „специално“ стендъп комедийно шоу, в което публиката е поканена да се включи. Разговорът ще бъде откровен, забавен, сатиричен за всичко, което ни се случва и познаваме – история, манталитет, детство, човешки взаимоотношения, общуване с младите, бит и настояще.

Събитието ще се състои на 28 ноември 2021 г., неделя, от 19:00 часа на голямата сцена в Драматичен театър Габрово. Припомняме, че „Хомеопатия за душата“ трябваше да открие VIII-то издание на Международния фестивал на монодрамата „Соло акт“ в началото на ноември, но фестивалът беше отложен за догодина.

Димитър Иванов – Капитана е български актьор, стендъп комик, кукловод. Известен е като първия български вентролог. През 2019 г. обикаля цялата страна с първото си вентрологично шоу “Беше ми 100лично”. Популярен образ в неговите спектакли е куклата Бай Тъньо.

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!