BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

За последен път тази година – ателие за декорация на керамика в Боженци

Боженци © МАИР Боженци

„Ателие за декорация на керамични съдове“ в Боженци ще се проведе за последен път тази година на 31 август от 10:00 до 16:00 ч., съобщават от МАИР „Боженци“.

Само срещу такса от 2 лв. за посещение на музеен обект „Старо школо“, посетителите на резервата ще имат възможност собственоръчно да си декорират керамична чинийка за спомен.

Любителите на керамиката и изкуството ще могат да си оцветят керамичен сувенир, да го обрисуват с традиционната троянска шарка или да сътворят върху него нещо нетрадиционно и абстрактно.

Събитието се организира от архитектурно-историческия резерват с участието на школа „Елиза Арт“ с ръководител Елиза Ковачева-Цокова.

Материалът За последен път тази година – ателие за декорация на керамика в Боженци е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!