BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Има такъв народ“ ще върне мандата за съставяне на правителство


Слави Трифонов
Снимка: Фейсбук

Лидерът на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов потвърди, че ще върне мандата за съставяне на правителство. В профила си във Фейсбук той обяви, че формацията му, която се превърна във трета по големина политическа сила в парламента, ще върне мандата за съставяне на правителство, тъй като няма необходимия брой депутати или партньори, за да му осигури стабилно парламентарно мнозинство.

Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефановапосочва още лидерът на „Има такъв народ“. Според представянето й, тя е с икономическо образование и говори пет езика.

„Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото „Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство. Стабилно правителство. Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост“, написа Трифонов.

„Така че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор“, допълва той.

Източник: zaistinata.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!