BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Конкурси за шефове на 11 лечебни заведения и на общински дружества готвят съветниците във Варна

Кадър от присъствено заседание на Общински съвет – Варна.
Снимка: За истината, архив

Промени в управлението на общинските лечебни завадения и дружества готвят местните парламентаристи във Варна. Това се разбира от публикувания дневен ред за предстоящото в петък заседание на Общински съвет – Варна.

В него като точка 5 е заложено обявяването на конкурс за възлагане управлението на търговските дружества на територията на община Варна и избор на комисия за провеждане на конкурса.

Това са дружествата, за чиито управители ще се проведат конкурси.
Изображение: скрийншот на дневния ред, За истината

За разлика от други точки в дневния ред, тук дпълнителни материали в страницата на Общински съвет – Варна не са приложени.

На утрешната сесия във Варна най-гореща остава точката с предложеното апортиране на дяловете на Община Варна от „Международен панаир Пловдив“ в „Пълдин тур инвест“ на пловдивския бизнесмен Георги Гергов.

С цел спазване на противоепидемични мерки заседанието на Общински съвет – Варна ще се състои онлайн, съобщават от администрацията.

Сесията може да се проследи в YouTube канала на Общински съвет-Варна. Началото е в 10:30 ч.

Източник: zaistinata.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!