BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Лятото на Обичайните заподозрени“ и Стефан Вълдобрев идват в Севлиево

Много музика и настроение очакват севлиевци и гостите на града на предстоящата специална прожекция на „Лятото на Обичайните заподозрени“.

Филмът за любимия музикант и актьор Стефан Вълдобрев и групата му „Обичайните заподозрени“ идва в Севлиево в четвъртък, 12 септември. Самият Вълдобрев ще гостува в града за среща със севлиевската публика, а прожекцията ще се проведе от 21:00 часа на площад „Свобода“.

„Лятото на Обичайните заподозрени“ предлага среща с истории зад сцената, в буса, на брега на морето. Едно пътуване, запечатало моменти от най-незабравимите концерти на голямото лятно турне на групата през 2018 година. Във филма на Камелия Петрова ще видим освен Стефан Вълдобрев и китаристите Иван Лечев и Мирослав Иванов, перкусионистът Стефан Янкулов – Стунджи, заедно с редица други, познати на публиката, актьори и музиканти.

Сега е времето да се върнем назад към отминаващото лято, за да полетим отново с музиката, да се гмурнем в безбрежното синьо на спомените и да си пожелаем бъдещето да ни е подготвило още подобни приятни изненади.

Прожекцията на филма ще се проведе от 21:00 часа на площад „Свобода“ пред Община Севлиево. При лошо време лентата ще бъде излъчена във фоайето на Общината.

Източник: Вестник 100 Вести

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!