BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Медицинските специалисти обявиха национален протест за 11 септември

Илюстративна снимка: pixabay.com

Специалистите по здравни грижи отново излизат на протест, за да поискат достойно заплащане на труда си и да алармират обществеността за „безобразията, които се извършват в болниците, вследствие на сега действащата здравеопасна система в България“.

Това съобщиха медицинските специалисти в информацията за утрешния протест. Той е нарсочен за 15 ч. пред сградата на Народното събрание. В подкрепа на протеста ще присъстват пациентски организации, част от магистър-фармацевти и лекари-специализанти, Съюз на артистите в България, Синдикална Федерация на служителите в МВР/СФСМВР/ и други синдикати и организации от страната, се разбира още от съобщението.

Това ще бъде поредният протест на здравните работници, според които дадените им от властта обещания досаг всъщност не са изпълнени.

Източник: За истината

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!