BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мнение на габровска ученичка: Родители, как възпитавате децата си?

Бележка на редакцията. Наталия Цанкова е 16-годишна габровка и учи в Националната Априловска гимназия. Тя и нейни приятелки са имали инцидент с непристойно поведение на група деца, заради което Наталия писа до Габрово Daily.

Публикуваме текста й, с което се надяваме да привлечем общественото внимание върху възпитанието на нашите деца:

Скъпи габровци,

Искам да се обърна към всички вас, но най-вече към родителите. Аз нямам деца, нито съм имала възможност да съм пример на някое дете или да му дам насоки как да изгради характера си, но знам, че това е трудно и отговорно. Именно това е причината, поради която реших да се обърна към вас и да пиша за тази отговорност.

На 21 септември в 14:30 ч., в центъра на Габрово, група от момчета на възраст около 12 години мина покрай мен и две мои приятелки. Младежите се държаха непристойно, а едно от тях си позволи физически неприличен контакт с нас.

Мили родители, моля, обърнете внимание не само как са облечени децата ви, дали са с маркови и скъпи брандове, дали имат последен модел телефон, но и какви са по характер. Обърнете внимание на морала и ценностите им, защото децата са бъдещето и не мисля, че момченца със скъпи дрешки и липса на елементарно възпитание са бъдещите мъже на дъщерите ви и бащи на внуците ви. Родители, не ви казвам как да възпитавате децата, а да им обърнете внимание!

Материалът Мнение на габровска ученичка: Родители, как възпитавате децата си? е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!