BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Генерал Тошево търси да купи два специализирани автомобила


Илюстративна снимка: pixabay.com

Община Генерал Тошево пусна обществена поръчка за закупуване на два специализирани автомобила на стойност 427 624 лева с включен ДДС. Срокът за подаване на офертите е 10 януари 2022 година.

Едната търсена машина е каналопочистващ камион. Той трябва да е фабрично нов, неупотребяван, произведен след 1 януари 2020 г., да е дизелов, с обем на двигателя 4 500 куб. см. Каналопочистващата настройка трябва да е цилиндър, с обем не по-малък от 8 куб. м.

Втората е за доставка на нов товарен автомобил със самосвална надстройка, кран, ротатор и кофа. Той също трябва да е с дизелов двигател, произведен след 1 януари 2020 година. Товароподемността му (полезен товар без тегло на крана и кофата) е необходимо да е не по-малко от 8 тона. Трябва да има поне една жълта сигнална светлина на кабината.

Начинът на възлагане на обществената поръчка е открита процедура.

Източник: zaistinata.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!